DUNKIN' DONUTS ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dunkin' Donuts Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 22:46 Donuts zijn lekker, en het personeel was netjes en meedenkend voor een bestelling, ga zo door
20 nov 2022 om 2:35 Droge donuts taai niet lekker niet hier bestellen de jobstudenten hadden er geen zin in !! Echt niet vers !! Dat de bezorger vriendelijk is is normaal maar de donuts niet te vreten!
18 nov 2022 om 23:16 Bezorging was heel goed, we hadden op het verkeerde adres laten leveren. Bezorger heeft speciaal gewacht tot we er waren. We zeiden dat hij het kon achter laten, maar hij heeft gewacht zodat niemand het zou meenemen. Zeer vriendelijke bezorger!
11 nov 2022 om 22:14 Ik zet nooit een slechte comment maar ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring gehad. Ik bel naar Dunkin, krijg ik een super onbeleefde medewerker aan de lijn. Totaal niet respectvol noch gehoorzaam aan de klant. Nog nooit zo slecht gevoeld!vreselijk
25 jul 2022 om 16:08 Lekkere donuts!
7 jul 2022 om 16:57 Super lekker!
2 jul 2022 om 17:45 Zijn geen donuts, gewoon Berliner bollen en nee geen echte Nutella allez dat stipje daarna schijtziek merci en leverancier dikke onbeschofte boer bahhhh
26 jun 2022 om 18:22 Verkeerde bestelling gekregen. Meerdere keren geprobeerd te bellen maar pakken nooit op.
4 mrt 2022 om 15:47 Mijn donuts waren helemaal nat door de late die ik had besteld, ze zijn dingens vergeten eerste keer en laatste keer !!
19 feb 2022 om 15:15 Levertijd gevraagd om 12u30. Werd pas 13u30 geleverd..
2 jan 2022 om 10:58 hallo de koffie was uitgelopen in de zak die jongen kan er nieks aan doen die dat heeft ingepakt heeft dat de potje goed af sluiten van hilde
14 dec 2021 om 15:26 Ze beloven een gratis donut bij aankoop van een pakje (6donuts) om daarna er geen te krijgen. voor de rest was het heerlijk, snel en goed bezorgd.